Se hvordan strømskinner gør din belysning lettere

En strømskinne er ikke det første man lægger mærker til, når man træder ind i et nyt hjem. Til gengæld er strømskinner ekstremt funktionelle og er med til, at gøre en enorm stor forskel for dig i hjemmet. Men en strømskinne bliver din belysning simpelthen meget lettere. En strømskinne bruges ofte til at hænge over et spisebord og er handy til når der kommer gæster og bordet skal forlænges. Så kan du nemlig flytte lamperne rundt på skinnen, så de tilpasser sig bordets længde.

Strømskinner fra Halo Track

Halo Design fremstiller yderst effektive strømskinner og lampeskinner og har gjort det længe. Halo Design har eksisteret siden 1994 og har i de seneste mange år været blandt de førende markedet indenfor salg af strømskinner. Halo Track, som Halo Designs skinnesystem hedder, forhandles i de fleste butikker som sælger belysning, heriblandt både fysiske butikker, lampe webshops samt byggemarkeder. Med Halo Track kan du bygge dit eget skinnesystem. Lampeskinnerne kan du afkorte eller forlænge som du vil og de laves også i flere længder.

De er ideelle til spisebordet, da du altid kan være sikker på, at lamperne stadigvæk hænger lige over bordet, når der kommer gæster og bordet skal forlænges. Strømskinnerne fra Halo Design, kræver kun et enkelt strømudtag og er nemme og hurtige at montrere setuppet er simpelt og alt hvad du skal bruge, i form af skruer osv, medfølger til skinnen. Alle almindelige 230V pendler kan bruges til Halo Track og har du lysdæmper kontakt virker skinnen også til den.

Hvor hænger man sin strømskinne?

Normalvis ses strømskinnerne oftest i fladt loft, men det kan dog også lade sig gøre at montere dem i et skråloft. Det skal dog siges, at resultatet bliver bedst i et fladt loft. Det anbefales derfor at montere sin strømskinne i et faldt loft, hvis man har mulighed for det.

Pendeladapter

For at koble en eller flere pendler til en strømskinne, skal du bruge en pendeladapter, som du nemt ”klikker” i lampeskinnen. Pendeladapteren fra Halo Design kan benyttes til alle almindelige 230V pendler og den tåler 4kg i vægt. Lampeskinnen kan bære ligeså meget som dit relæ kan klare og den tåler at du hænger så mange lamper op som der overhovedet er plads til. Pendeladapterne produceres i både hvid og sort, hvilket giver dig mulighed for, matche den med din Halo Track strømskinne, som ligeledes laves i begge farver.